MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hafla Anissa: feest voor de vrouw

29 februari 2008 | in Muziek | Reageer

Hafla AnissaHafla Anissa is hét feest van de vrouw dat dit jaar op zaterdag 8 maart in Paradiso Amsterdam en op zondag 9 Stadsschouwburg Utrecht wordt gehouden. Op het Marokkaanse feest zullen uitsluitend vrouwelijke artiesten optreden. De festiviteiten zijn ook alleen toegankelijk voor vrouwen.

Tijdens het feest op 9 maart zal een van de grootste diva’s van de populaire Marokkaanse Chaabi muziek, Najat Aatabou, optreden. Verder kan er een workshop rap worden gevolgd, is er henna-art en een modeshow met de laatste Marokkaanse mode. Verder zal televisiekok Choumicha ook van de partij zijn. De muziek wordt verzorgd door de dj’s Saif, Marrakchia en Bouchra.

Plaats je reactie