MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat speelt liever voor PSV

02 maart 2008 | in Sport | 2 Reacties

Nordin AmrabatNordin Amrabat speelt volgend seizoen liever in de clubkleuren van PSV dan in de pompeblêden van SC Heerenveen. Dat heeft de aanvaller van VVV-Venlo laten weten na de overeenstemming tussen zijn club en PSV over een overgang.

Nadat PSV het eens was geworden met VVV over een overgang van de jonge aanvaller heeft Amrabat tegenover L1 gezegd dat hij graag naar Eindhoven verkast.

De zaakwaarnemer gaat binnenkort praten met PSV over een eventuele overgang. VVV-directeur Marco Bogers denkt maandag meer te weten over de toekomst van Amrabat. Dat meldt Goal.com.

Er zijn 2 reacties

  1. Mocrooooo
    02 maart 2008 om 10:59 uur.

    GAAAAAAAN !

  2. tarik
    06 maart 2008 om 12:38 uur.

    super talant welko psvrokko

Plaats je reactie