MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Stevens blij met aanwinst Amrabat

06 maart 2008 | in Marokko, Sport | 1 Reactie

Nordin AmrabatHuub Stevens is blij met aankoop van Nordin Amrabat. De oefenmeester die op dit moment nog actief is bij HSV sprak met lovende woorden over de nieuwe aanwinst van PSV. “Hij is snel, lichamelijk sterk en weet in lastige situaties het overzicht te behouden. Hij heeft kwaliteiten die een ploeg sterker kunnen maken”, aldus de oefenmeester tegenover VI.

De revelatie van VVV tekende een contract bij PSV voor vier jaar. Sc Heerenveen was ook één van de gegadigden om de aanvaller in te lijven. Maar de 20-jarige Amrabat verkoos echter voor een avontuur bij de titelhouder.

Door de komst van de Marokkaan lijkt de toekomst van Jefferson Farfán onzeker. Eerder werd al gesuggereerd dat de Peruviaan Eindhoven zal gaan verlaten in de zomer, schrijft VoetbalPrimeur.

Er is 1 reactie

  1. lol
    07 maart 2008 om 10:03 uur.

    wilders denkt nu van jesss eindelijk een marokkaan weg.. nu de rest nog..

    of denkt ie shit onze showmaker is weg jammer..?

    hihi

Plaats je reactie