MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B krijgt eigen TV-programma

18 maart 2008 | in TV | 8 Reacties

Ali B.Rapper Ali B krijgt een eigen programma bij de NPS. Vanaf 18 april presenteert hij het programma De Flat op Nederland 3, meldt de omroep maandag. Ali B ontvangt in zijn huiskamer bekende en onbekende Nederlanders en bespreekt met hen de actualiteit van de week. Ook biedt hij een podium aan gasten waarvan een onjuist bericht in de media is verschenen. Zij krijgen de ruimte om hun verhalen te rectificeren.

In ‘De Flat’ woont Ali niet alleen, zegt de NPS. Naast zijn vrienden die in en uit lopen, spelen ook de buren een rol. Iedere week bezoekt een muzikale gast van nationale of internationale allure de show.

“Door zijn onvoorspelbare en pure benadering krijgt Ali vaak net dat te horen wat je als kijker ook stiekem echt wil weten”, zo staat volgens NU.nl in de bekendmaking. Het programma is te zien vanaf 23.10 uur.

Er zijn 8 reacties

 1. Abderrahim
  18 maart 2008 om 04:15 uur.

  Denk je nou echt dat ik deze commerciële junk aandacht zal geven? Niet om jaloers te zijn ofzo, ik heb een prachtbaan.

 2. masara
  18 maart 2008 om 06:44 uur.

  Tja verschil moet er zijn he 😉 mhomed

 3. terra
  18 maart 2008 om 06:49 uur.

  ik dacht effe dat ik van deze man af was !!!

 4. berkane
  19 maart 2008 om 07:11 uur.

  😉

 5. Rebel
  19 maart 2008 om 10:41 uur.

  Om in medialand Hilversum voet aan de grond te krijgen moet je ‘poot’of ‘jood’ zijn.
  Wat zal hij zijn?
  Een mix .

  B. ga lekker je …. verkopen.

 6. Maktab
  21 maart 2008 om 03:15 uur.

  Is het afgunst dat hier spreekt. Ik geeft ‘m geen ongelijk. Grijp je kans Ali, zolang je nog een beetje hip bent.

 7. hassanjasaan
  26 maart 2008 om 12:02 uur.

  laat ali toch lekker zijn gang gaan.

  ik ben geen fan van hem, maar wie zijn wij nou om deze knul te beoordelen. hij werkt tenminste. of is het beter om een uitkering aan te vragen.

 8. yes
  18 april 2008 om 12:35 uur.

  doe eens lief!

Plaats je reactie