MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Dortmund en Auxerre willen Sektioui’

23 maart 2008 | in Sport | Reageer

Tarik Sektioui De Marokkaanse international Tarik Sektioui voetbalt komend seizoen wellicht in de Bundesliga of Ligue 1. De aanvaller van FC Porto heeft een aflopend contract en wordt gevolgd door meerdere topclubs, waaronder Borussia Dortmund en Auxerre.

Het contract van de Marokkaanse vleugelspits verloopt medio 2008 waardoor hij een transfervrije status krijgt. Een langer verblijf in Porto ligt volgens VoetbalPrimeur door het geringe aantal speelminuten niet voor de hand..

Volgens de Portugeze krant Diário de Noticias zijn Dortmund en Auxerre de belangrijkste gedadigden om hem in te lijven. Sektioui kwam eerder uit voor Willem II, AZ en RKC.

Plaats je reactie