MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Film Schnitzelparadijs wordt televisieserie

30 maart 2008 | in Amusement, Film | 2 Reacties

Het SchnitzelparadijsBioscoophit ‘Het Schnitzelparadijs’ krijgt een vervolg in de vorm van een televisieserie. Dat heeft BNN zondag bekendgemaakt. In eerste instantie gaat het om tien afleveringen. Een groot aantal acteurs uit de film, zoals Tygo Gernandt, Yahya Gier, Gürkan Küçüksentürk en Micha Hulshof, speelt ook weer mee in de televisieserie.

De film Het Schnitzelparadijs van regisseur Martin Koolhhoven baseerde zich op het succesvolle gelijknamige boek van de Marokkaanse schrijver Khalid Boudou. Hoofdrolspelers Noah Valentyn, Bracha van Doesburgh, Mimoun Oaïssa en Linda van Dyck keren niet terug in de serie. Het verhaal concentreert zich nu op Sander, gespeeld door Micha Hulshof.

De opnames van de serie beginnen op 2 april. BNN zendt de serie in het najaar uit meldt Nu.NL.

Er zijn 2 reacties

  1. mocrogirl
    31 maart 2008 om 11:20 uur.

    Die film vond ik egt he-le-maal niets!

  2. charlois
    01 april 2008 om 11:04 uur.

    Ja dan kijk je niet he

Plaats je reactie