MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

OM in beroep na vrijspraak Michiel Smit

31 maart 2008 | in Maatschappij | 4 Reacties

Gratis naar MarokkoJustitie gaat in hoger beroep tegen de vrijspraak van discriminatie van de extreem rechtse oud-politicus Michiel Smit. De rechtbank in Rotterdam oordeelde twee weken geleden dat de pamfletten die Smit twee jaar geleden uitdeelde, niet discriminerend zijn.

In dezelfde zaak werden ook drie sympathisanten van de oprichter van de inmiddels opgeheven partij Nieuw Rechts vrijgesproken. Het viertal deelde in mei 2006 in het Zuid-Hollandse Maassluis flyers uit. Marokkanen kregen daarin het aanbod gratis naar hun geboorteland te reizen. Volgens de rechtbank waren de pamfletten niet bedoeld om de Marokkaanse gemeenschap als geheel zwart te maken.

Het OM zegt dat wel degelijk sprake is van discriminatie meldt Nieuws.NL.

Er zijn 4 reacties

 1. moi
  31 maart 2008 om 06:49 uur.

  ik zou hem die flyer laten opeten !!!

 2. Henk-Rotterdam
  01 april 2008 om 01:48 uur.

  Het hele pakket in zijn anus,want daar heeft hij het liefste iets.

 3. Toeta
  18 april 2008 om 06:33 uur.

  Dit is toch niet netjes van Moi en Henk zich zo grof uit te laten over een vertegenwoordiger van het Nederlandse Volk.
  Als ik een aanbod had gekregen om gratis naar Marokko te reizen had ik het zeker geaccepteerd. Marokko is een prachtig land en de mensen zijn er heel aardig. Echt een land waar een Marokkaan tot zijn recht komt. Mijn standpunt is Marokko voor de Marokkanen, Nederland voor de Hollanders en Amerika voor de Indianenen.
  Met dit gratis aanbod liet Smit zien veel met de Marokkanen op te hebben. Maar onbegrip is zijn deel geworden.

 4. Henk el Makhloufi
  19 april 2008 om 02:24 uur.

  TOETA.
  Ik heb me nog hel netjes uitgedrukt en wil het ook wel even op zijn plat rotterdams te herhalen,maar daar kunnen je oortjes dan waarschijnlijk helemaal niet tegen.
  En Nederland voor de Hollanders ?
  Waar moeten die andere dan heen die geen Hollander maar Nederlander zijjn?

Plaats je reactie