MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Newcastle biedt 5 miljoen voor Boussoufa’

09 april 2008 | in Sport | Reageer

Mbark BoussoufaMbark Boussoufa staat onder nadrukkelijke belangstelling van Newcastle United. In de Engelse pers wordt gesproken van een bod van vijf miljoen euro op de aanvaller van Anderlecht. In Brussel hoorden ze echter nog van niets.

Newcastle kent een tegenvallend seizoen en denken dan ook aan een grootscheepse transferactie volgende zomer. Kevin Keegan, die terugkeert als coach van The Magpies, zou zo’n tien nieuwe spelers mogen binnenhalen en krijgt dan ook een ruim budget.

Nu heeft Keegan Boussoufa in zijn vizier gekregen. De Nederlandse Marokkaan van Anderlecht is in St James’ Park de beoogde opvolger van Damien Duff als linksbuiten. De Ier is aan een matig seizoen bezig en mag vertrekken, meldt V-bal.nl.

Boussoufa ligt nog tot 2010 vast in het Astridpark. De 23-jarige international sprak al met Anderlecht over een contractverlenging, maar tot een akkoord kwam het nog niet. Sterker nog, in de pers verklaarde Boussoufa dat hij al over een jaar op zoek wil gaan naar een andere club.

De spelverdeler, die genomineerd is voor de Ebbenhouten Schoen, werd in de zomer van 2006 voor 3,5 miljoen euro weggeplukt door Anderlecht bij AA Gent. Tussen 2001 en 2004 speelde hij voor het tweede elftal van Chelsea, daarvoor was hij actief op de jeugdpleinen van Ajax.

Plaats je reactie