MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kasba op Mawazine festival in Marokko

16 mei 2008 | in Marokko | Reageer

KasbaDe Nederlands Marokkaanse band Kasba speelt dinsdag 20 mei op het Mawazine festival in Rabat Marokko. Het Mawazine festival is het grootste muziekfestival van Marokko met internationale topartiesten als Whitney Houston, Juanes, Amr Diad en Ziggy Marley.

De grootste TV zender van Marokko 2M maakt live opnamens van het optreden van Kasba. Kasba is regelmatig te zien op de Marokkaanse TV zender 2M en de DJ Idriss remix van het nummer Bambara van hun album Zigzag stond in de top 10 van het populaire jongerenprogramma “Generations”.

Plaats je reactie