MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Nederlandse clubs volgen Elyounoussi’

18 mei 2008 | in Sport | 7 Reacties

Tarik ElyounoussiTarik Elyounoussi (20) is in trek bij de Nederlandse clubs. De Marokkaanse Noor van Fredrikstad FK staat in de belangstelling van FC Groningen, SC Heerenveen en Ajax.

Volgens TV 2 volgt een delegatie van Ajax Elyounoussi al enige tijd. Afgelopen vrijdag zat er ook een scout van Ajax bij een wedstrijd van Fredrikstad FK. Elyounoussi scoorde in dat duel.

Behalve de Nederlandse clubs hebben ook Blackburn Rovers, Portsmouth, Tottenham Hotspurs en Wigan Athletic interesse in de aanvaller. Zo meldt Soccer4U.nl.

Er zijn 7 reacties

 1. je weet dat togh
  24 mei 2008 om 03:03 uur.

  het doet me goed om marokkaanse spelers te zien ontwikkelen in europa, zo krijgen wij alleen maar een beter team.

 2. mounir
  25 mei 2008 om 05:46 uur.

  helemaal met je eens.

 3. Yahia
  29 mei 2008 om 10:48 uur.

  Ik weet niet of jullie het al doorhebben, maar deze marokkaanse speler heeft al interlands gespeeld voor Noorwegen. Gister scoorde hij nog tege Uruguay de 1-1;)

 4. am
  29 mei 2008 om 09:56 uur.

  jammer weeer een talent die kiezt voor vekeerd land ,ik heb 2 paspoorten als ik en keuz moet maken dan lever ik nl paspoort spellen voor je land is alles valg van marokko moet wapperen niet van kuistocht landen

 5. Peter = de naam
  30 mei 2008 om 11:51 uur.

  @am Verkeerd land? Gooi dat paspoort weg man. Van dat verkeerde land. Huppa, weg ermee de plomp in. Vandaag nog. Zit anders alleen maar in de weg in je kontzak.

 6. am
  30 mei 2008 om 06:11 uur.

  peter
  liefste zo ik die pasoortv in je riet stoppen nl paspoort gebruik ik allen voor mijn voordellen niet dat iik daarop trots ben neee het is nl schijt papier

 7. Peter = de naam
  31 mei 2008 om 10:37 uur.

  @AM Je trots?? Je eer? Dat zet je opzij voor voordelen als…..? Als je niet gelukkig bent in Nederland, gewoon gaan. Of telt alleen geld materieel bezit voor jou? Volgens mij klink je doodongelukkig hier in Nederland. Ik wens je maar alle goeds en geluk toe. Dat heb je hard nodig.

Plaats je reactie