MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa best betaalde speler ooit in België

26 mei 2008 | in Sport | 3 Reacties

Mbark BoussoufaEven dreigde het nog mis te lopen, maar intussen heeft Mbark Boussoufa toch zijn handtekening gezet onder een contractverlenging bij Anderlecht. Die nieuwe verbintenis legt de Marokkaan overigens geen windeieren, hij krijgt een recordsalaris bij Anderlecht.

Sterker nog: Boussoufa is vanaf heden de best betaalde voetballer ooit in België. De kleine Marokkaan verdient liefst 4.109 euro bruto per dag, dat komt neer op 1,5 miljoen euro per jaar. Natuurlijk moet de international daarvan de helft afstaan aan de fiscus, maar toch blijven dit enorm hoge bedragen. Daarenboven krijgt Boussoufa ook nog eens dertig procent van het transferbedrag bij een eventuele doorverkoop van de Marokkaan.

Boussoufa is dus de best betaalde voetballer ooit in België. Niemand komt ook maar in de buurt van het salaris van Boussoufa, alleen Ahmed Hassan verdiende vorig jaar net iets meer dan één miljoen euro. Ook Polak, Ruiz, Fellaini en Defour flirten met een salaris van één miljoen euro, maar dat is dus nog altijd ruim minder dan wat Boussoufa gaat verdienen. Toch is dit klein bier in vergelijking met het loon van buitenlandse voetballers, de Braziliaan Kaká verdient bijvoorbeeld negen miljoen euro per jaar, schrijft de Voetbalkrant.

Er zijn 3 reacties

 1. mo
  28 mei 2008 om 09:21 uur.

  ja een marokaan die speelt alleen voor geld die spelt zich zelf dood voor al zo,n
  speler als hij komt uit de gierigste plek uit marokko met zo,n klein lichaam dan weet je het zelef

 2. ilias
  30 mei 2008 om 07:18 uur.

  drinkt boussoufa bier

 3. © Rachid
  31 mei 2008 om 05:49 uur.

  En wat nu…?

Plaats je reactie