MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Plasterk stimuleert onderwijs allochtonen

27 mei 2008 | in Overheid | 1 Reactie

schoolMinister Ronald Plasterk van Onderwijs wil de resultaten van studenten van Turkse, Marokkaanse en Surinaamse afkomst verbeteren. Vijf hbo-scholen in de Randstad krijgen daarvoor dit jaar 4 miljoen euro. Dat bedrag loopt op tot 17 miljoen euro in 2011, meldt het Algemeen Dagblad.

Dat heeft het ministerie van Onderwijs maandag bekendgemaakt. Met het geld moeten de scholen ook vroegtijdige uitval onder deze groepen allochtonen tegengaan. Het gaat om de Haagse Hogeschool, Hogeschool Inholland, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Rotterdam.

Er is 1 reactie

 1. mohamed - den haag
  27 mei 2008 om 09:47 uur.

  Goed idee, maar vindt dat de doelgroep ook meer zijn best moet doen
  En niet weer het oude politiek te voorschijn halen
  (dood knuffel politiek)
  Een school heeft haar deuren open voor iedereen, als men zijn best doet en vol houd kan je afstuderen. Daar hoef geen kunstmatig subsidie weer er bij.
  Maar misschien kan het geld beter geïnvesteerd worden in het collectief; zoals openbaar vervoer

  Maar nogmaals hoop ik dat het goed werkt
  Veel suc6

Plaats je reactie