MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Chirurgen opereren gratis in Marokko

07 juni 2008 | in Gezondheid | Reageer

ChirurgenOp initiatief van stichting KaramMed is een groep Nederlandse chirurgen naar Marokko gegaan om daar tientallen patiënten gratis te opereren. Een jaar geleden was de eerste reis naar Marokko succesvol. Dit jaar ging een grotere groep chirurgen voor twee weken naar diverse klinieken in Marokko om zoveel mogelijk kansarme patiënten te helpen.

Het TV programma Nioscoop ging net als vorig jaar mee met de groep chirurgen. Ook bezocht Nioscoop een van de patiënten die vorig jaar door de chirurgen van KaramMed is geholpen. Hoe gaat het nu een jaar later met hem?

Televisie
NioScoop zondag 8 juni, 15.00 uur – 15.30 uur, Nederland 2
Herhaling op zaterdag 14 juni, 10.55 – 11.25 uur, Nederland 2

Plaats je reactie