MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Plan Marcouch voor les religie valt niet goed

10 juni 2008 | in Overheid | 1 Reactie

Ahmed MarcouchHet plan van stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch (PvdA) om op openbare scholen meer aandacht te besteden aan religie, krijgt niet veel steun. Dat meldt Het Parool maandag.

Zo meent CDA-fractievoorzitter Limmen dat een religie-les op een openbare school enkel informerend kan zijn, niet belijdend. VVD-raadslid Flos denkt dat het plan de afstand tussen moslims en niet-moslims enkel zal vergroten.

GroenLinks-kamerlid Dibi vindt dat Marcouch zich teveel bezighoudt met het domein van de kerk. PvdA-kamerlid Kranevelt meent dat ouders zelf moeten kunnen beslissen over de kwestie, meldt ook de Amsterdamse tv-zender AT5.

Er is 1 reactie

  1. moena
    12 juni 2008 om 02:06 uur.

    ja marcouch je hebt gelijk als men van iets bang is moet men het kennen best wel een goed idee als het ons bij elkaar brengt waarom niet. Aan ouders de keus.

Plaats je reactie