MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Allach verruilt VVV voor FC Twente

17 juni 2008 | in Sport | 1 Reactie

Mohammed AllachMohammed Allach gaat volgend seizoen aan de slag bij FC Twente. De oud-speler van de Tukkers verlaat VVV Venlo, waar hij twee jaar technisch directeur was. In Enschede wordt hij assistent technisch management.

“Allach gaat vanuit die functie ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de uitvoering van het totale voetbaltechnisch beleid bij de Enschedese club. Zijn taken liggen voornamelijk op het terrein van de coördinatie van het totale voetbalbedrijf. Het is een nieuwe functie binnen FC Twente en past in de verdere professionalisering van de organisatie van de Enschedese club”, laat Twente in een persbericht weten op de clubsite.

Allach is geen onbekende voor Twente. De Hagenees met Marokkaanse roots speelde in het seizoen 2003-2004 al in Enschede. “FC Twente is een club in ontwikkeling en ik ben ook altijd een persoon geweest die zich graag wil ontwikkelen. Ik ben blij dat FC Twente mij deze kans biedt. Ik zie deze functie als een belangrijke en nieuwe stap in mijn carrière”, zegt hij volgens FCUpdate.nl over de overgang.

Er is 1 reactie

 1. Bouazza bruxelles
  17 juni 2008 om 10:33 uur.

  Marocains de bled

  Mezian

  Maroc En Force

  Bxl xxxx

Plaats je reactie