MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ophef in België over weervrouw in boerka

18 juni 2008 | in Geloof, TV | 2 Reacties

BoerkaIn België is ophef ontstaan over de presentatie van het weerbericht op Télé Bruxelles dinsdag door een vrouw in een boerka. Liberale politici in het bestuur van de omroep spreken over een schandaal. Ze hebben vrijdag een indringend gesprek met de directeur, die inmiddels toegeeft dat de uitzending zo niet had mogen plaatsvinden, meldt het ANP. In de stad Brussel is het dragen van boerka’s verboden.

De omroep geeft sinds november zijn kijkers de kans zelf het weerbericht te presenteren. In het filmpje van dinsdag verscheen een zekere Fadila, die de weersvoorspellingen voor woensdag presenteerde in een boerka, zodat alleen haar ogen te zien waren.


[TLB_080617_18_00_00]_20080617_182802
by DHNet

Er zijn 2 reacties

  1. Hassanhasson
    18 juni 2008 om 06:38 uur.

    leuk

  2. Abdars
    20 juni 2008 om 09:56 uur.

    hahaha

Plaats je reactie