MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoofddoek verboden op bijeenkomst Obama

20 juni 2008 | in Politiek | 8 Reacties

Barack obamaCampagnevrijwilligers hebben tijdens een bijeenkomst van de Amerikaanse Democratische presidentskandidaat Barack Obama twee moslima’s tegengehouden toen de in hoofddoekjes getooide dames achter de zwarte senator wilden gaan zitten. Hun hoofddoekjes mochten niet in beeld komen.

Het campagneteam van Obama heeft intussen zijn excuses aangeboden voor het ‘incident’. Dat melden Amerikaanse media.

Een van de vrouwen kreeg bij de bijeenkomst in Detroit te horen dat Obama niet met moslims mocht worden geassocieerd.

De dames voelden zich gediscrimineerd door uitgerekend de man die voor verandering zou moeten zorgen.

Een vrijwilliger zou tegen een van de dames hebben gezegd, dat ze in principe welkom was, maar niet met die hoofddoek om.

De Obama-campagne heeft zich verontschuldigd tegenover de vrouwen voor het gedrag van de vrijwilligers. “Het is kwetsend en het tegengestelde van Obama’s belofte om Amerikanen samen te brengen”, zei de woordvoerder van de Democratische presidentskandidaat, volgens Elsevier.

Tijdens de bijeenkomst gaf voormalig vicepresident en Nobelprijswinnaar Al Gore (‘maker’ van de omstreden film An Inconvenient Truth) zijn steun aan Barack Obama in diens race naar het presidentschap.

Er zijn 8 reacties

 1. Hassanhasson
  20 juni 2008 om 08:02 uur.

  sorry zo heb ik het niet bedoeld

 2. HENK EL MAKHLOUFI
  20 juni 2008 om 07:17 uur.

  Ja,en zo vallen ze allemaal op een goed moment door de mand

 3. dre
  22 juni 2008 om 11:43 uur.

  Jij helemaal henk .

 4. bas
  23 juni 2008 om 10:16 uur.

  geen worden voor deze barak obama waar blijft de amerikaans dream en de vrjiheids beeld die staat vor vrijheid van regelie wat had hij gedaan als een joood achter hem stond dat mag wel
  want zijn politiek is gebouwd op joodse steun gezien zijn uitsprakken zegt genoeg over deze zwijn

 5. moena
  24 juni 2008 om 12:04 uur.

  zo zie je maar geen mens is te vertrouwen zwart blank groen geel rood enz hahahahahahaahahah o mischien bedoelen ze het niet zo.

 6. Henk el Makhloufi
  24 juni 2008 om 11:12 uur.

  Dre,ga je mond spoelen en praat niet tussen grote mensen door

 7. ravinder
  26 juni 2008 om 02:06 uur.

  logisch natuurlijk, de man wil wel degelijk verandering. hij moet echter wel rekening houden met sentimenten die heersen. die kan je in een paar maanden niet wegnemen. wel kan hij veel bereiken in de 4 jaar daarna…

 8. lyna
  26 juni 2008 om 04:57 uur.

  Alle amerikkaanse presidenten zijn het zelfde, als het over de moslims gaat. Ze zullen nooit een goed woord geven over de moslims. Uitgerekend een afro amerikaan die dit flikt, ken hij de woorden van malcom x niet, deze mensen hebben toch slavernij meegemaakt en ken het woord discriminatie zeer goed en toch stellen ze zich hyprocriet op

Plaats je reactie