MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe Dakar vertrekt vanuit Marseille

06 juli 2008 | in Sport | Reageer

Dakar Rally-rijder Henno van BergeijkDe eerste editie van de Africa Race, de nieuwe Dakar-rally, begint op 26 december in Marseille, maakten de organisatoren bekend. De deelnemers aan de internationale rallyraid komen normaal gezien op 11 januari aan in Dakar.

Na twee dagen van technische controles in Marseille wordt op 28 december een proloog gereden in het departement Bouches-du-Rhône, waarna de deelnemers verschepen naar het Marokkaanse Nador. De wedstrijd passeert door Marokko, Mauritanië en Senegal. Zo meldt Het Laatste Nieuws.

Plaats je reactie