MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ajax meldt zich officieel bij PSV voor Aissati

14 juli 2008 | in Sport | 1 Reactie

AissatiJan Reker, algemeen directeur van PSV, bevestigt de interesse van Ajax in Ismail Aissati. De Amsterdammers kunnen zich echter nog niet rijk rekenen: Reker zegt ’in principe’ niet mee te willen werken aan een transfer.

Enkele maanden geleden leek de middenvelder zijn contract bij de Eindhovenaren nog te verlengen tot medio 2012, maar die verbintenis ondertekende hij nooit. “PSV is zijn afspraken op het sportieve vlak aan Ismail totaal niet nagekomen”, zei zaakwaarnemer Rodger Linse daar eerder over in De Telegraaf. PSV is er vooralsnog echter van overtuigd dat de overeenkomst rechtsgeldig is.

Ook FC Twente en FC Utrecht zijn geïnteresseerd in de jonge Utrechter. Ajax is tot dusver de enige club die zich officieel heeft gemeld bij PSV, schrijft VoetbalPrimeur.

Er is 1 reactie

  1. hassanhasson
    14 juli 2008 om 05:44 uur.

    laat die jongen gaan tyfusmannetje! dat is goed voor de nederlandse voetbal!

Plaats je reactie