MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat richt zich bij PSV op rechts

15 juli 2008 | in Sport | Reageer

Nordin AmrabatNordin Amrabat richt zich bij zijn nieuwe club PSV op de plek rechtsvoor die is vrijgekomen door het vertrek van Jefferson Farfán. De jonge voetballer vertelde maandag na zijn eerste training zich vooral op de flank op zijn best te voelen. Verder vond hij dat hij veel beter zal moeten worden om te kunnen concurreren met Koevermans en Lazovic.

De concurrentie op rechts bestaat volgens Amrabat uit de andere nieuweling Reimond Manco, Edison Méndez en Jason Culina. Bij zijn vorige club VVV speelde Amrabat zowel op rechts als in de spits en op links. Als het moet kan hij nog steeds op al die posities uit de voeten, liet hij volgens FCUpdate weten.

Bij VVV blonk Amrabat uit in een vrije rol, vaak in de tegenstoot. PSV is normaal de ploeg die het spel moet maken met meer spelers voor de goal. “Dat is een grotere uitdaging”, aldus de nieuwkomer. Bij PSV wil hij af van het stempel dat hij een egoïstische speler is. “Liever word ik kampioen met vijf eigen doelpunten dan geen kampioenschap met twintig goals. Ik leef van mijn acties maar moet de middenweg zoeken.”

Een eventuele selectie voor de Olympische Spelen beschouwt Amrabat niet als een belemmering voor zijn voorbereiding bij PSV. “Van trainen onder Foppe de Haan is nog nooit iemand slechter geworden.”

Plaats je reactie