MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen rolden 1,7 miljard joints

20 juli 2008 | in Maatschappij | Reageer

BlowIn Marokko zijn in 2007 1,68 miljard joints gerold. Dat is 34 procent meer dan in 2005. Dat blijkt uit een berekening van het aantal verkochte stukjes vloeipapier, zo meldt de krant Tel Quel.

Volgens de officiële verkoopcijfers werden in 2007 1,425 miljard vloeitjes verkocht. Trek daarvan die voor tabaksgebruik af en voeg er de illegale markt aan toe, dan komt de krant uit op 1,68 miljard joints. Dat aantal komt neer op 56 joints per Marokkaan per jaar, schrijft Het Laatste Nieuws.

Plaats je reactie