MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koning betaalt vakantie kinderen

21 juli 2008 | in Marokko | 3 Reacties

Op zomerkamp in MarokkoAchttien Nederlandse kinderen vertrokken zondagavond voor een vakantie naar Marokko. Ze zijn uitgenodigd door Koning Mohammed VI. Bijna alle kinderen hebben een Marokkaanse achtergrond en krijgen de mogelijkheid om met de reis meer te leren over het land waar hun vaders en moeders vandaan komen.

Omdat de koning van Marokko het reisje betaalt hoeven de kinderen alleen wat zakgeld mee te nemen. Maar niet iedereen kan zomaar mee op kamp. Je moet bijvoorbeeld wel goed je best op school hebben gedaan het afgelopen jaar. 1 augustus komen de kinderen weer terug.

Bekijk de video van de Amsterdamse zender AT5.

Er zijn 3 reacties

 1. sara
  21 juli 2008 om 12:07 uur.

  Ik heb die reis ook meegemaakt toen ik jong was.
  Het was echt een topreis

 2. bendamou
  21 juli 2008 om 08:59 uur.

  Ah die reis had ik ook meegemaakt toen ik jong was in ’93 we gingen naar de kamp van Mohammedia maar in algemeen vond ik gewoon dat we slecht werden behandeld en ik zouw dat nooit in me leven vergeten!! vooral de manier hoe ze met jouw omgaan maar ja zo is het in bled maar toch blijf ik trots op bladi Viva Marrueccos

 3. Moes
  22 juli 2008 om 12:43 uur.

  Ik mocht die reis ook meemaken in 1980,
  als jongetje van 10,was niet echt een leuke ervaring
  moest bijv mee naar de hammam terwijl ik niet tegen die hitte kon,en een van de begeleiders probeerde mijn nieuwe Nike schoenen te jatten,ik hoop dat het nu anders gaat

Plaats je reactie