MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zomerkamp Marokko is een groot succes

06 augustus 2008 | in Toerisme | Reageer

Op zomerkamp in MarokkoDe kinderen die drie weken geleden op uitnodiging van de Marokkaanse koning naar Marokko op zomerkamp zijn geweest, zijn weer terug. De reis was bedoeld voor kinderen met een Marokkaanse achtergrond om het land waar hun ouders vandaan komen beter te leren kennen.

Het zomerkamp van de kinderen was in Bouznika, een plaatsje tussen Casablanca en Rabat, meldt de Amsterdamse TV-zender AT5.

Begeleider Mohammed Mallaouch is zeer te spreken over de reis: “Het was erg leuk, de kinderen waren heel enthousiast”. Mallaouch gaat volgend jaar zeker weer met een nieuwe groep.

Bekijk de AT5-video.

Plaats je reactie