MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PSV wil vijftien miljoen voor Afellay

07 augustus 2008 | in Sport | 5 Reacties

afellayClubs die niet bereid zijn om aan de vraagprijs van vijftien miljoen euro te voldoen, die hoeven zich in Eindhoven niet te melden voor Ibrahim Afellay. Dat meldt Voetbal International.

PSV zag eerder Ismail Aissati en Jefferson Farfán al uit Eindhoven vertrekken. Daarom wil de regerend landskampioen aanvallend het liefst niet meer inleveren. Slechts als clubs bereid zijn om vijftien miljoen euro op tafel te leggen, dan wil PSV praten.

Afellay staat op het verlanglijstje van diverse Europese topclubs. Met name AS Roma zou de middenvelder volgen. In Rome zou hij Alberto Aquilani, die waarschijnlijk naar Juventus vertrekt, moeten opvolgen.

Directeur Jan Reker laat echter weten dat de Italianen zich nog niet in Eindhoven hebben gemeld. “Van Roma hebben wij niets gehoord. En mochten ze iets willen, dan moeten ze zich bij ons melden”, aldus Reker.

Afellay zou zelf wel oren hebben naar een transfer. De 22-jarige spelmaker zag zijn vriend Aissati vorige week naar Ajax vertrekken, hekelde het transferbeleid van PSV en heeft bovendien de ambitie om het hogerop te zoeken. Zo schrijft VoetbalPrimeur.nl.

Er zijn 5 reacties

 1. dero
  07 augustus 2008 om 12:44 uur.

  die gaat zeker in de toekomst naar een andere club
  is maar goed ook , hebben jullie niks meer te klagen

 2. Peter = de naam
  07 augustus 2008 om 09:43 uur.

  Vanuit sportief oogpunt beter niet verkopen. En ook de eredivisie word dan weer een creatieve speler armer. Maar als t grote geld roept, weet ik nog zo net niet wat PSV doet.

  En wat wil Appelvlaaitje zelf? Als hij ontevreden is bij PSV op dit moment, wat gesuggereerd word, dan gaat ie gewoon. Ben heel benieuwd. Tot 31 augustus kan er nog gekocht/verkocht worden.

 3. WS013
  12 augustus 2008 om 05:49 uur.

  4 keer Amsterdam 4 keer!!! als ie vertrekt gaan we missen dat hij zegt: 5x amsterdam 5 keer!!!

 4. Bianca
  16 augustus 2008 om 10:53 uur.

  dat moet psv doen ^^
  Afellay heeft hier zijn vertrouwen
  zijn gevoel
  4 jaar speeld ie hier al ^^
  dan heb je je gevoel ook hier
  maar vooral vrienden =D

  en zoals WS013 ben ik het mee eens
  + ik wil hem langer bij psv zien genieten =D

  Helemaal niets in Amsterdam =D

 5. veronique
  18 augustus 2008 om 01:52 uur.

  oh my gosh.
  ibrahim mag echt niet weg.
  hij is zoo goed voor psv.
  mijn held !

Plaats je reactie