MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa wil bij Anderlecht blijven

08 augustus 2008 | in Marokko | Reageer

Mbark BoussoufaMbark Boussoufa wil vooralsnog niets weten van een mogelijk vertrek bij Anderlecht. Door de uitschakeling in de Champions League is het voor de club uit Brussel waarschijnlijk noodzakelijk om spelers te verkopen.

Anderlecht ging zeer verrassend onderuit in de voorronde tegen BATE Borisov. Een van de gevolgen van deze uitschakeling is mogelijk de verkoop van één of meerdere sterkhouders. Boussoufa wordt in de Belgische media genoemd als een van de spelers die mogelijk snel uit Brussel kan vertrekken.

De Marokkaanse middenvelder wil echter ook dit seizoen blijven spelen in het shirt van Anderlecht.

De Marokkaan verdient sedert zijn contractverlenging 1,3 miljoen euro per jaar bij RSC Anderlecht en is daarmee de meest verdienende speler op de Belgische velden.

Plaats je reactie