MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat maakt indruk

11 augustus 2008 | in Sport | Reageer

Nordin AmrabatNordin Amrabat heeft zijn eerste weken bij PSV er op zitten. De van VVV-Venlo overgekomen aanvaller is niet geschrokken van het niveauverschil en maakte bovendien al enkele malen indruk.

Op trainingskamp in Engeland scoorde Amrabat zowel in het duel met Newcastle United als in het duel met Everton. Vooral de laatste goal was mooi: na een knappe actie schoot hij de bal met zijn zwakkere linkerbeen in de verre kruising, schrijft VoetbalPrimeur.

Anderhalf jaar geleden speelde Amrabat nog voor Omniworld. Na de al grote stap richting VVV maakt hij nu de nog grotere stap naar de regerend landskampioen. “Ik heb het gevoel dat ik me goed heb kunnen aanpassen. PSV heeft ook een hartstikke leuke spelersgroep. Ik merk in elk geval niets van de dingen die hier voor de zomer zijn gebeurd. De naam van Gomes valt wel eens, maar er wordt alleen maar positief over hem gesproken. Als iemand met veel persoonlijkheid.”

Amrabat beseft dat hij veel moet leren. Trainer Huub Stevens is op het trainingsveld dan ook veel met hem bezig. “Ik krijg vaak te horen dat ik wat vaker moet kiezen voor de simpele oplossing. Dat komt me wel bekend voor, trouwens”, zo sluit Amrabat lachend af.

Plaats je reactie