MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat eet dadels tijdens wedstrijd

06 september 2008 | in Sport | 6 Reacties

Nordin AmrabatHet kwalificatieduel tussen Jong Oranje en Jong Noorwegen was voor Nordin Amrabat een lastige klus. De aanvaller van PSV is overtuigd moslim en mocht wegens de ramadan tot zonsondergang niet eten.

Zonsondergang viel op vrijdagavond om zes voor half negen, oftewel een half uur in de eerste helft van de wedstrijd. Om in het laatste kwartier voor rust nog wat energie bij te tanken, snelde Amrabat zich tijdens een dood moment van de wedstrijd naar de kant. Haastig at hij wat dadels en spoelde het weg met wat water.

De wedstrijd eindigde overigens in 1-1. De Guzman scoorde na rust voor Jong Oranje. Tegen het einde van de wedstrijd scoorde Noorwegen.

Door de gelijke stand moeten De Haan en zijn manschappen over vier dagen opnieuw aan de bak. Dinsdag mag Jong Oranje in elk geval niet verliezen van Jong Zwitserland om zich alsnog te plaatsen voor de EK play-offs.

Er zijn 6 reacties

 1. Bilal
  06 september 2008 om 12:17 uur.

  Respect voor zulke voetballers Doorzetten

 2. Rachid
  06 september 2008 om 07:02 uur.

  Zoals het hoort, een echte doorzetter inderdaad.

  Alhoewel ik het ook zou respecteren als hij er voor zou kiezen om op zo’n dag wel te eten.

 3. mo
  10 september 2008 om 02:51 uur.

  moest hij echt een moslim zijn zou hij voor marokko kiezen

 4. RIFFFF
  11 september 2008 om 02:53 uur.

  alleen omdat ambarat dadels eet onder een wedstrijd
  zahma kijk hoe goeie moslim hij is overal in de hele wereld zijn er moslims die sporten maar gewoon vasten tijdens ramadan ik vind dit alleen beetje propaganda mohiem mansallah maar dit artikel slaat nergens op

 5. mhamed
  11 september 2008 om 04:38 uur.

  MO,wat praat jij nou,wat heeft marokko hem te bidden laten we nou eerlijk zijn.
  weet jij hoe het gaat daar in dat land?
  ik ken persoonlijk wat voetballers die voor marokko uitkwamen en de verhalen die zij vertellen zal je haast niet willen geloven.dus laat me niet lachen aub.

 6. kano
  15 september 2008 om 06:40 uur.

  mo @

  hij is hier geboren en opgegroeid en met de het geld van de Nederlandse staat z “n voetbalopleiding heeft gevolgd dus Nedeerlandse staat heeft hem en de andere Marokkaanse voetballers groot gemaakt, dus als dank aan de Nederlandse staat moet hij voor dit land gaan voetballen want Marokko heeft hem niets gegeven

Plaats je reactie