MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokko ronselt vaker spionnen’

18 september 2008 | in Marokko, Overheid | Reageer

Marokkanen die belangrijke functies bekleden worden regelmatig benaderd door de Marokkaanse overheid voor spionage. Dat zegt het Rotterdamse PvdA-raadslid Fouad el Haji. Deze week meldde het tv-programma NOVA dat de Rotterdamse politie een agent heeft ontslagen, omdat hij zou spioneren voor de geheime dienst van Marokko.

Bekijk de ANP Video/© RTVRijnmond op de site van het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie