MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Afellay toch niet tegen Liverpool’

29 september 2008 | in Sport | Reageer

AfellayPSV moet het woensdag in het Champions League-duel met Liverpool waarschijnlijk stellen zonder middenvelder Ibrahim Afellay. De international kampt nog altijd met een teenblessure, die hem ook tegen FC Volendam aan de kant hield.

Clubarts Cees-Rein van den Hoogenband stelt volgens VoetbalPrimeur dat nog niet duidelijk is of Afellay inzetbaar is, maar de speler denkt zelf niet te kunnen spelen.

De uitwedstrijd tegen Liverpool is het tweede groepsduel van PSV in de Champions League. In de eerste wedstrijd, tegen Atlético Madrid, gingen de Eindhovenaren in eigen huis hard onderuit (0-3). Liverpool won zijn eerste duel wel, bij Olympique Marseille (1-2).

Plaats je reactie