MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko onderschept zeven ton hasj

02 november 2008 | in Marokko | 1 Reactie

amn lwatanieDe Marokkaanse politie heeft zeven ton hasj onderschept bij een inval in de provincie Inezegane-Ait Melloul in het zuiden van het land. Dat heeft het ministerie van binnenlandse zaken zaterdag bekendgemaakt.

De politie heeft vier mannen gearresteerd wegens betrokkenheid bij de drugsvangst. De drugs zouden via de badplaats Agadir naar Europa worden gesmokkeld.

Marokko is een van de grootste producenten van cannabis, waarvan hasj gemaakt wordt. Het Noord-Afrikaanse land, een bondgenoot van de Verenigde Staten en Europa, zegt de drugsproductie en -handel streng aan te pakken. Dit jaar is al tachtig ton cannabis in beslag genomen, naast 25 kilo cocaïne, drie kilo heroïne en meer dan 35 duizend psychedelische pillen. Zo schrijft De Pers.

Er is 1 reactie

  1. Henk el Makhloufi
    02 november 2008 om 12:42 uur.

    Op de bank is je geld ook niet veilig.

Plaats je reactie