MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Salah Edin maakt exclusieve remix

11 november 2008 | in Muziek | 3 Reacties

Salah EdinSalah Edin heeft een exclusieve Aftermath remix van Vrouwtje Is Een Bitch vrijgegeven. De Amerikaanse hiphop-sterren Focus en Bishop Lamont vergezellen de Marokkaans-Nederlandse mc op de remix van de derde single van Salah’s Nederlandstalige debuut album Nederlands Grootste Nachtmerrie.

Nederland’s eigen Engelstalige trots Mr. Probz verzorgt het refrein. Bishop Lamont en prominente Aftermath producer Focus waren onder de indruk van de track en droegen graag een steentje bij aan een internationale versie van het nummer. Salah rapt op de remix een nieuw couplet en verrast vriend en vijand met dit gratis tussendoortje, schrijft SoundFlow.nl.

Begin 2009 komt Salah Edin’s Arabische debuutalbum Horr uit, in de tussentijd zijn de fans even zoet met de Vrouwtje Is Een Bitch Aftermath Remix, die hier beluisterd kan worden: Salah Edin: vrouwtje is een bitch remix.

Er zijn 3 reacties

 1. Mustapha
  11 november 2008 om 12:20 uur.

  La houla wa la kuwata ila billah

 2. jevader
  11 november 2008 om 04:11 uur.

  salah din is terorist haha

 3. Karim
  14 november 2008 om 12:21 uur.

  Ga toch wat nuttigs doen man…dit kan je toch geen muziek noemen…???

Plaats je reactie