MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Keurmerk voor hadj-reisbureau’s”

27 november 2008 | in Economie | 1 Reactie

mekkaHet bestuur van de Unie van Marokkaanse Moskeeën in Amsterdam pleit voor een keurmerk voor reisburo’s die reizen naar Mekka verzorgen. Een keurmerk moet moslims die een hadj (de heilige reis naar Mekka) beschermen tegen malafide ondernemers.

In Amsterdam zijn afgelopen maand ruim 300 Hadj-gangers gedupeerd, omdat de eigenaar van reisburo Marinas er (hoogstwaarschijnlijk) met het geld vandoor is gegaan.

De Unie voor Marokkaanse Moskeeën in Amsterdam vindt dat er alles aangedaan moet worden om gelovigen, die soms jaren sparen voor hun reis, te beschermen. Zo meldt de Amsterdamse TV-zender AT5.

Zie de video.

Er is 1 reactie

  1. peter = de naam
    27 november 2008 om 03:49 uur.

    Onzin. Je hebt reisbureaus aangesloten bij de SGR en ANVR. Als die twee, keurmerk en waarborg ontbreken, dan daar geen reis boeken.

Plaats je reactie