MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belgische oud-minister krijgt onderscheiding

20 december 2008 | in Marokko | Reageer

koning Mohammed VIKoning Mohamed VI van Marokko kent het Grand Cordon de l’Ordre du Ouissam Alaouite, de hoogste Marokkaanse onderscheiding, toe aan oud-minister Armand De Decker. Zo meldt Het Laatste Nieuws.

De voorzitter van de Senaat krijgt de onderscheiding naar verluidt omdat hij zich meer dan twintig jaar heeft ingespannen om de banden tussen het Koninkrijk België en het Koninkrijk Marokko te versterken.

Plaats je reactie