MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Cherkaoui krijgt Kairos-prijs overhandigd

16 februari 2009 | in Amusement | Reageer

ToneelstukDe Vlaams-Marokkaanse danser en choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui heeft zondag in het Duitse Hamburg de Kairos-prijs ontvangen, een prestigieuze Duitse cultuurprijs.

De Kairos-prijs is goed voor 75.000 euro en wordt uitgereikt door de Alfred Toepfer Stiftung. De 32-jarige choreograaf wordt geëerd voor zijn zowat 20 dansprojecten, schrijft Knack.be. Hij werkte samen met dansgezelschappen in heel Europa. Volgens de stichting dient de Kairos-prijs steeds op het juiste moment uitgereikt te worden. Daar is men in geslaagd. De winnaar start immers zijn eigen gezelschap, zo luidt het.

Plaats je reactie