MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Topscorer Quick en pa opgepakt

10 maart 2009 | in Maatschappij | Reageer

voetbalDe 19-jarige Amersfoorter Mohammed Nibou, de geschorste topscorer van de Amersfoortse voetbalclub Quick, en zijn 48-jarige vader zijn maandagmorgen aangehouden. Ze worden ervan verdacht op 1 maart de auto van een 36-jarige scheidsrechter te hebben vernield. Beide verdachten zitten vast in verband met het onderzoek.

De Amsterdamse scheidsrechter verklaarde bij zijn aangifte dat de vernieling mogelijk verband houdt met een gele kaart die hij tijdens de wedstrijd aan Nibou had gegeven. De Amersfoortse voetballer heeft steeds volgehouden dat hij onschuldig is aan de molestatie. Zo schrijft het Algemeen Dagblad.

De scheidsrechter zegt dat hij na vertrek vanaf het sportcomplex omstreeks vijf uur op de Dorresteinse-steeg tot stoppen werd gedwongen door twee mannen in twee auto’s. De mannen stapten uit en sloegen met een voorwerp tegen en op zijn auto. De man ontkwam aan de belagers door hard weg te rijden. Hij deed naderhand aangifte. De politie is op zoek naar getuigen. Nibou verklaart na de wedstrijd naar huis te zijn gereden met zijn vader en een andere getuige.

Voetbalclub Quick schorste de 19-jarige speler vanwege het incident met de scheidsrechter. Volgens Nibou heeft de club hem zonder reden de toegang ontzegd. Vanwege deze behandeling door het bestuur, gaat de speler op zoek naar een andere voetbalclub, zo zei Nibou in de krant.

Plaats je reactie