MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sektioui lijkt bezig met slotseizoen bij Porto

27 april 2009 | in Sport | 1 Reactie

Tarik Sektioui lijkt bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Porto. De Marokkaan komt dit jaar maar weinig in actie (zeven duels) en heeft daarnaast nog niks van de clubleiding gehoord. Zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker denkt dan ook niet dat Sektioui volgend seizoen nog in Estádio do Dragão speelt.

Vorig seizoen was Sektioui nog belangrijk met een doelpunt in de Champions League tegen Marseille (zie filmpje). Omdat het contract van de aanvaller afloopt lijken de wegen nu te scheiden. “Er valt eigenlijk weinig te zeggen”, zegt Dekker volgens V-Bal.nl. “Het contract van Tarik loopt ten einde en we hebben tot dusver nog geen aanbieding ontvangen, of een signaal ontvangen dat er binnenkort een gesprek zal plaatsvinden. Over twee à drie weken kijken we wat we gaan doen.”

Er is 1 reactie

  1. Brussel boy
    30 april 2009 om 12:10 uur.

    ga naar marseille vriend

Plaats je reactie