MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Taarabt vertrekt bij Tottenham Hotspur

06 mei 2009 | in Sport | 1 Reactie

De Marokkaans international Adel Taarabt van Tottenham Hotspur heeft bekendgemaakt dat hij White Hart Lane na dit seizoen zal verlaten. Het 19-jarige talent speelde de afgelopen periode op leenbasis voor de Queens Park Rangers.

In totaal speelde hij vijf wedstrijden en scoorde één goal. Door een knieblessure was Taarabt echter genoodzaakt terug te keren naar de Spurs, om daar te herstellen. Het is echter goed mogelijk dat de Marokkaan na dit seizoen weer terugkeert bij QPR. Zo meldt Elfvoetbal.

“QPR heeft een bod neergelegd bij Tottenham. Ze willen me graag hebben, maar er wordt op dit moment nog niet onderhandeld”, aldus Taarabt in de Daily Telegraph. “Mijn zaakwaarnemer heeft binnenkort een afspraak met mijn huidige club. Wat er ook gebeurt, aan het eind van het seizoen vertrek ik. Ze kunnen me namelijk in geen geval geven wat ik wil hebben, dus is een vertrek onvermijdelijk.”

Taarabt arriveerde in Londen als een groot talent, maar heeft het nooit helemaal kunnen waarmaken. Sinds zijn komst in 2007 van RC Lens speelde hij maar negen keer voor het eerste elftal van de Lilywhites. Naar verluidt is er ook interesse vanuit Frankrijk, Spanje en Duitsland voor de aanvaller.

Er is 1 reactie

  1. abdesss
    09 mei 2009 om 12:56 uur.

    Az zou leuke club voor hem zijn kunnen we dan goed geniten van hem

Plaats je reactie