MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Ook Lyon heeft interesse in Boussoufa’

08 mei 2009 | in Sport | Reageer

Anderlecht-aanvaller Mbark Boussoufa staat in de belangstelling van verschillende Franse voetbalclubs. Volgens de media in Frankrijk zou nu ook topclub Olympique Lyon de aanvaller scherp in de gaten houden.

Boussoufa (24), die in België bezig is aan zijn derde seizoen in dienst van Paars-wit, maakt opnieuw een uitstekende voetbaljaargang door. Met zijn ploeg is hij nog altijd in de race voor de landstitel en zelf wist hij zichzelf al meerdere keren te onderscheiden. In 31 wedstrijden vond Boussoufa bovendien al negen keer het net, schrijft VoetbalPrimeur.

Niet alleen leverde zijn prestaties hem een nominatie op voor de Belgische ‘voetballer van het jaar’-verkiezing, maar ook scouts van verschillende Europese clubs noteren de naam van Boussoufa steeds vaker op hun lijstjes. Naast de interesse uit Frankrijk, zouden de verrichtingen van Boussoufa immers ook vanuit Engeland in de smiezen gehouden worden.

Ligue 1-vertegenwoordigers Olympique Lyon, Paris Saint-Germain, Girondins de Bordeaux en Olympique Marseille en Premier League-clubs Aston Villa, West Ham United en Everton zouden de rappe vleugelspeler in de peiling hebben. Wel staat vast dat de voormalig jeugdspeler van Ajax niet voor een appel en een ei mag vertrekken bij Anderlecht. Boussoufa staat nog tot de zomer van 2012 onder contract bij de Belgische topclub. Aldus de website.

Plaats je reactie