MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Lerares bedreigd om dragen hoofddoek

04 juni 2009 | in Geloof | 5 Reacties

Een lerares van openbare basisschool De Oversteek in Oosterhout heeft een dreigbrief ontvangen vanwege haar hoofddoek. De politie heeft de zaak uitgebreid onderzocht en zegt naar aanleiding daarvan dat de bedreiging niet serieus wordt genomen. Er zijn ook geen personen aangehouden.

Volgens de politie is het onderzoek daarmee afgerond. De school laat weten in overleg met de politie geen mededelingen te doen. Wat er precies in de brief staat, is volgens Omroep Gelderland niet bekend.

De school heeft woensdagavond in de wijk rondom De Oversteek brieven uitgedeeld om de buurt te informeren. In de brief worden de afzenders van de dreigbrief gevraagd uit de anonimiteit te treden. Ook wordt benadrukt dat de school achter de lerares staat.

De dreigbrief die is verstuurd, is ondertekend door het Ouderfront tegen de islamitische invasie. Een jaar geleden werd een vergelijkbare brief naar de school gestuurd.

Er zijn 5 reacties

 1. jamak
  04 juni 2009 om 06:43 uur.

  probeer dat maar in amsterdam of den haag, zullen we zien of dit front niet uitgerookt wordt

 2. naf
  04 juni 2009 om 09:25 uur.

  Dit bedoel ik dus islamieten worden gediscrimineerd maar aangifte wordt niet serieus in behandeling genomen dus wordt er niks aan gedaan. Dus heeft het ook geen nut een aangifte te doen want het wordt toch niet serieus opgenomen!! Typisch kikkerland stelletjes racisten bij elkaar!!

 3. Henk el Makhloufi
  04 juni 2009 om 11:21 uur.

  Tja,net als de NSB-ers in de oorlog,stiekum,achterbaks,gluiperig!!!
  De smoelwerk durven ze niet te laten zien!!!
  Gewoon smerige lafaards!!!!
  Waar lijkt het toch op in deze tijd??????

 4. mhamed
  06 juni 2009 om 11:09 uur.

  ik daag elke racist uit om kennis te maken met me.

 5. maroci
  07 juni 2009 om 08:43 uur.

  lang leve hoofdoeken en de baarden lang leven de islam en de moslims 1.5 miljard dat is 25 procent van de wereld bevoking en de meeste zijn wel bereidt om te sterven voor onze islam ,en het allergekste is dat het de snelst groeiende godsdienst is ter wereld dus uhmm wie kan ons nog stoppen …….dacht ik ook niemand zelfs america niet hahahhaa allah akbar hahahhaa

Plaats je reactie