MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Amrabat zal kiezen voor Marokko’

15 juni 2009 | in Sport | Reageer

Nordin Amrabat verwacht in de toekomst niet meer voor het Nederlands elftal uit te komen. Dat schrijft het Marokkaanse Assabah volgens ELFvoetbal. Volgens de Marokkaanse krant zou de PSV-aanvaller gebruik willen maken van de nieuwe FIFA-regels, die het voor spelers mogelijk maken om op latere leeftijd nog voor een ander land te kiezen.

Gezien de grote concurrentie in de voorhoede, zou Amrabat voor zichzelf geen toekomst bij het Nederlands elftal zien. De buitenspeler speelde sowieso nog geen enkele interland, maar was wel een keer op stage bij Oranje.

Plaats je reactie