MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dure misser voor El Hamdaoui

21 juni 2009 | in Sport | 11 Reacties

Mounir El HamdaouiMounir El Hamdaoui heeft verzuimd Marokko naar een zege te schieten in het WK-kwalificatieduel met Togo. De topscorer van de Eredivisie miste zaterdag in de 33ste minuut een strafschop en verder dan 0-0 kwamen de Leeuwen van de Atlas daardoor niet. Met twee punten uit drie duels in de Afrikaanse Groep A is het WK ver weg voor Marokko.

Togo speelde zonder zijn geschorste sterspeler Emmanuel Adebayor en kwam voor een punt naar Rabat. Het thuisland, met ook Feyenoorder Karim El Ahmadi in de basis, wilde meer en was vanaf de start de bovenliggende partij, schrijft Sport1. Na een handsbal van Abdel Gafar Mamah kreeg Marokko een strafschop en El Hamdaoui ging achter de bal staan. De AZ-aanvaller schoot de buitenkans hard over het doel.

El Hamdaoui kon zich na zijn misser niet meer onderscheiden en werd in de 63ste minuut vervangen. Ook zonder El Hamdaoui kwam Marokko niet meer tot scoren. Gabon (2-6) gaat in Groep A aan de leiding en daarna volgen Togo (3-4), Marokko (3-2) en Kameroen (2-1). Op 5 september spelen de Marokkanen hun vierde wedstrijd uit tegen Togo.

Er zijn 11 reacties

 1. maroci
  21 juni 2009 om 10:23 uur.

  el hamdouai dat is wat n topvoetballer ondersheidt tussen n normale onder druk en inbelangerijke wedstryden scoren presteren elhamdouai heeft laten zien waar die nu tot hort normale voetballer dus fijne dag verder

 2. tarik
  21 juni 2009 om 10:56 uur.

  the atlas dwergen missen weer wk dat komt omdat ze wat te kortschieten
  het zn geen lange mensen want meeste goels vallen in de lucht en ze zn geplakt aan de bal en ieder gaat voor zn succes en ze hebben geen specialist
  voor vrije trapen geen en de uitschot van coach weg er mee mensen the atlas
  lions komen terug in 2050 …………….

 3. hicham
  21 juni 2009 om 03:55 uur.

  Jammer dat hij nie scoorde maar kan marokko ng door naar het wk
  en weet toevallig iemand waar ik speelschema kan vinden ??

 4. kano
  21 juni 2009 om 09:03 uur.

  gare elftal een corrupte voetbalbond en een zieke trainer die door de tunisiers is weggedumpt, ze bakken er niets van kijk bijvorrbeeld naar Algerije met een algerijnse trainer ze doen het tot nu toe erg goed en de slimme tunisiers ze hebben gelijk voor een andere trainer gekozen omdat die Lamiere gaar is geworden en hij is door die domme Marokkanen in dienst genomen.

 5. peter = de naam
  21 juni 2009 om 11:28 uur.
 6. trab
  21 juni 2009 om 11:35 uur.

  @ kano,

  Lemerre is zkr geen slechte trainer. Laten we gewoon eerlijk zijn door te stellen dat Marokko kwalitatief tekort komt om zich te kwalificeren!

  Wij lijken soms net nlers. Klagen sus klagen so, maar gewoon eerlijk en realistisch zijn kunnen we niet.

  Off-topic: Egyptenaren hebben ook te lang door gefeest met prostituees :p. Het heeft hun te veel energie en misschien ook geld gekost haha.

 7. HAMOU EL HJA
  22 juni 2009 om 01:38 uur.

  ik haat die elftal ze verneuken mijn kijkplezier altijd tfou ela jemehoem
  en marokko gaat niet door ! hun waren slecht en hun zijn slecht
  komt vooral door die fucking schefe voetbalbond met hun professors
  ze hadden badou zaki moeten laten maar hij deed niet wat de voetbalbond van hem vroeg we waren een goed team alleen wat aanpassingen en met de jaren door zouden ze zwaar goed zijn geworden maarja corruptie is wat telt en die spelers ze roken gewoon teveel hasish stoned op het veld.

 8. kano
  22 juni 2009 om 04:19 uur.

  trab
  La mere heeft verkeerde spelers op de verkeerde plaats gezet, er was helemaal geen taktiek in het spel en hij speelde met een spits en koos voor de rechtse vleugel terwijl linkre vleugel ook bestaat, hij WAS een goede trainer nu niet meer met andere woorden hij is ziek en is de kluts kwijt

 9. samadie
  23 juni 2009 om 12:36 uur.

  dit is echte geen echte elftal, basso maakte er al grappen erover dat de echte elftal die van Bado zaki was.

  er zijn genoeg goedespelers. alleen het beleid is er niet. om over de communicatie te zwijgen.

 10. adal
  23 juni 2009 om 02:27 uur.

  kk mogellen ze spelen met amateurs

 11. mhamed
  24 juni 2009 om 03:58 uur.

  volgens mij heb ik dat al gezegd, marokko zal het nooit redden zolang de coruptie daar de baas is.
  voetballen doe je met beleid en dat is het niet.

Plaats je reactie