MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Speler vrijgesproken van handel in cocaïne

10 juli 2009 | in Sport | 1 Reactie

Rachid el Yaakoubi is donderdag door de Haarlemse rechtbank vrijgesproken van handel in cocaïne. De 23-jarige speler van HFC Haarlem werd in oktober opgepakt op verdenking van dealen, maar het Openbaar Ministerie kon geen bewijs vinden.

El Yaakoubi zat eind vorig jaar drie maanden vast in verband met deze zaak. De voetballer heeft altijd met klem ontkend dat hij zich met drugs heeft beziggehouden. Zo schrijft FCUpdate.nl.

Er is 1 reactie

  1. baha
    13 juli 2009 om 12:36 uur.

    zijn kop lijkt niet eens betrouwbaar q

Plaats je reactie