MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslimomroep staakt zaak tegen Sini

14 juli 2009 | in TV | 1 Reactie

Twee bestuursleden van de Stichting Verzorging Islamitische Zendtijd (SVIZ), Yahia Bouyafa en Abdelmajid Khairoun, staken hun rechtszaak tegen de voorzitter van de koepelorganisatie van moslimomroepen Mohamed Sini (foto).

De twee, die de Nederlandse Moslim Raad (NMR) vertegenwoordigen binnen de stichting, hebben volgens hun advocaat besloten ,,niet langer aan te sturen op de nietigverklaring van de benoeming van Sini als voorzitter van SVIZ”.

Daarmee hopen de bestuursleden tegemoet te komen aan een oproep van minister Ronald Plasterk (Media) om aanhoudende ruzies tussen de moslimomroepen, waarmee veel publiek geld verloren gaat, te staken. Eind juni dreigde Plasterk ,,de stekker uit de omroepen te trekken” als het niet binnen zes weken gedaan is met de aanhoudende ruzies tussen de moslimomroepen NMO en NIO.

Er is 1 reactie

  1. mo
    14 juli 2009 om 06:26 uur.

    triest triest tries
    verder heb ik geen andere woorden voor

Plaats je reactie