MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nog geen duidelijkheid voor Chamakh

27 juli 2009 | in Sport | Reageer

Marouane Chamakh heeft nog altijd geen duidelijkheid over zijn voetbaltoekomst. De aanvaller van Bordeaux staat in de belangstelling van Engelse clubs, maar concreet is er nog altijd niets.

De Marokkaans-international staat naar eigen zeggen in de belangstelling van Sunderland en Arsenal, maar vooralsnog zijn er nog geen spijkers met koppen geslagen.

Chamakh zelf lijkt weinig haast te hebben. De aanvaller speelde zaterdag mee met Bordeaux in de wedstrijd om de Franse Super Cup tegen Guincamp, die met 2-0 een prooi werd voor de kampioen van Frankrijk. “Ik weet niet of dit mijn laatste wedstrijd voor Bordeaux is. We zullen zien. Momenteel wacht ik alles rustig af. Als ik terug ben in Bordeaux ga ik alle voorstellen bestuderen. Op dit moment kan ik hier niet meer over zeggen,” zegt de Marokkaan volgens elfvoetbal.

Plaats je reactie