MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko dient klacht in tegen Togo

29 juli 2009 | in Sport | Reageer

Ali Fassi Fihri, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF)Marokko hoopt middels een beroep tegen Togo bij het internationale sporttribunaal CAS in het gelijk gesteld te worden. Het Noord-Afrikaanse land is van mening dat Togo een niet-speelgerechtigde speler heeft opgesteld. Zo meldt Voetbalprimeur.

Het gaat hierbij om Abdul Mamah. De Togolees ontving in de kwalificatiewedstrijden tegen Swaziland en Kameroen een gele kaart. Dit zou betekenen dat hij het duel met Gabon had moeten missen wegens een schorsing. Mamah kwam echter wel in actie tijdens deze wedstrijd.

Omdat Mamah ook tijdens het duel tussen Togo en Marokko op het veld stond wil het Noord-Afrikaanse land nu duidelijkheid van het CAS. De Marokkanen hopen op deze manier in het gelijk gesteld te worden en drie punten bij het totaal te mogen bijschrijven.

“Onze bezwaren zijn in overeenstemming met de regels en wij hebben recht op de drie punten. We zullen nu door de afwijzing van de FIFA de zaak aanvechten bij het CAS”, zegt Ali Fassi Fihri, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF).

Plaats je reactie