MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Beslag op bladen om enquête koning

02 augustus 2009 | in Marokko | 4 Reacties

De Marokkaanse koning Mohammed VIHet Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft zaterdag alle exemplaren in beslag laten nemen van het laatste nummer van Telquel, het belangrijkste Franstalige onafhankelijke weekblad van het Noord-Afrikaanse land. Ook het Arabischtalige zusterblad Nichane is geconfisqueerd. Beide bladen hadden een opiniepeiling over koning Mohammed VI gepubliceerd.

De monarch zou tevreden kunnen zijn met de uitslag van de enquête: maar liefst 91 procent van de Marokkanen is zeer tevreden of tevreden met de koning, die inmiddels tien jaar op de troon zit. Maar de directeur van Telquel is te verstaan gegeven dat het principieel niet is toegestaan opiniepeilingen te houden over de koning. Zo schrijft onder andere dagblad De Pers.

Er zijn 4 reacties

 1. echte berber strijder
  03 augustus 2009 om 12:44 uur.
 2. Jbieloe
  05 augustus 2009 om 12:33 uur.

  Wat heeft jouw link met de artikel te maken? Er is totaal geen overeenkomst tussen jouw link en de tekst…

 3. mhamed
  06 augustus 2009 om 11:16 uur.

  .Jbieloe ,het is erg genoeg om te lezen dat dat waar is.

 4. Marocino
  06 augustus 2009 om 03:37 uur.

  ECHTE BERBER STRIJDER??

  Hoe strijd je? Met je toetsenbord en muis?

  Gebakken lucht.

Plaats je reactie