MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wil justitie hervormen

21 augustus 2009 | in Marokko | 4 Reacties

De Marokkaanse koning Mohammed VIDe Marokkaanse koning Mohammed VI kondigt aan dat hij een diepgaande en globale hervorming van justitie wil doorvoeren. Hij roept de regering op een diepgaande justitiehervorming snel in te zetten vanuit een vernieuwende visie.

Marokkaanse ngo’s en media hebben veel kritiek op justitie en hopen dat de regering een hervorming kan opzetten die de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht waarborgt tegenover de openbare machten. Zo meldt Het Laatste Nieuws.

De Marokkaanse koning

Er zijn 4 reacties

 1. naf
  21 augustus 2009 om 01:57 uur.

  Werd eens tijd joh dat daar aandacht aan besteed wordt.

 2. mootje
  21 augustus 2009 om 06:07 uur.

  CORRUPTE SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. amazigh
  23 augustus 2009 om 04:02 uur.

  Marokko is een corrupte land is moeilijk om te vernaderen corruptie is in hun bloed

 4. naf
  26 augustus 2009 om 03:11 uur.

  @Amazigh

  Moeilijk he nederlands het is corruptie zit in hun bloed en niet is in hun bloed wat een vernederende marokkaan ben je. Je loopt de islam te beledigen als vieze berber en vergeet waar je roots liggen. Ga je bekeren tot een jood dan waar wacht je op!!

Plaats je reactie