MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Een gebaar naar onze moslimbroeders”

30 augustus 2009 | in Maatschappij | 1 Reactie

Ultimate Fitness in Amsterdam blijft gedurende de ramadan tot middernacht open. Hiermee geeft het fitnesscentrum de vastende sporter de gelegenheid om te sporten zonder een lege maag.

Er is veel belangstelling voor de ramandan-aktie, volgens bedrijfsleidster Waffa op Buurtleven.nl. Zowel vastende sporters als sporters die helemaal niet vasten, genieten van de verruimde openingstijden. Om elf uur ’s avonds hangen er nog acht sporters, allemaal mannen, zwetend aan de gewichten. Bedrijfsleidster Waffa ziet dat ook niet-moslims die een overdag een baan hebben, nu een uurtje langer blijven.

Trainer Gerald: “We maken hiermee een gebaar naar onze moslimbroeders. De belangstelling groeit met de dag. De eerste dag van de ramadan kwam er één sporter op de verruimde openingstijden af. De dag erop kwamen ze met zijn tweeën. Nu zit het hier om tien uur nog vol. Het raakt steeds bekender.”

Er is 1 reactie

  1. Ali Maoorofi
    30 augustus 2009 om 11:12 uur.

    ?????????? sporten? In de tijd dat je in de moskee behoort te zijn????????

Plaats je reactie