MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse jetset in ‘Tante in Marokko’

01 september 2009 | in TV | 7 Reacties

Tante in MarokkoIn de derde reeks van het succesvolle zomerprogramma ‘Tante in Marokko’ trekken presentatoren Maxim Hartman en Lamia Abbassi voor het eerst Marokko in. De aankomende afleveringen staan in teken van een aantal bijzondere ontmoetingen in de omgeving van het bruisende Tanger en Tetouan. In deze aflevering maken de presentatoren kennis met de Nederlands Marokkaanse ‘jetset’.

Aflevering 4 (1 september) speelt zich 40 km van Tanga vandaan in het plaatsje Tetouan. Hier vind je een mix van authentiek Marokko tegenover heel modern. Naar deze plek komt ook een hoop jetset. De stranden zijn immens populair, vooral bij de jongeren. Een van deze stranden blijkt ook een favoriete plek van Rapper Appa te zijn. Bekend vanwege zijn hits maar ook bekend om zijn controversiële clips zoals bijvoorbeeld Schijt aan de overheid, schrijft TV-visie.nl.

Er zijn 7 reacties

 1. Mostafa
  01 september 2009 om 10:55 uur.

  Lamia moet zelf zeggen wat zij zelf denkt en niet altijd de rekenning houden met wat Maxim en de programma! wat zouden vinden van wat ze ziet en denkt. Dan is het geod, in mijn oog.
  Aboutaleb begon ook als journalist, vast bezoeker van Marokkanse moskeen in Amsterdam, beloofde veel aan ons! en nu……..
  Ik wil graag een hoofdredacteur zien van een Nationale krant, of bij het Nieuws. En ik verwacht absoluut geen goed nieuws van Politici en ex-bezoekers van de Marokkanse moskeen, Nederlanders van Marokkanse afkomst.
  Smira Abbos, PVDA, het zelfde verahaal, nu zit zij op die blauwe stoel in Den-haag, heeft zij haar achternaam veranderd.
  Wist je dat niet?
  Laat het maar.

 2. Charif
  02 september 2009 om 08:11 uur.

  Weinig jetset in Tetouan…..het is dr geen bal aan maar ja dat is mij mening uiteraard., enige leuke zijn Cabo Negro en Marina Smir, maar officieel horen die niet bij de stad Tetouan!!!

  Charif

 3. Mostafa
  02 september 2009 om 11:35 uur.

  Gechte Cherif,
  Wilt u het in het Chinees vertalen?

 4. Mostafa
  02 september 2009 om 11:36 uur.

  Geachte Charif, bedoelde ik.

 5. mootje
  04 september 2009 om 01:33 uur.

  @Charif : inderdaad, zij horen die bij Nador

 6. stev
  04 september 2009 om 09:53 uur.

  jestet? Weten jullie wel wat jetset inhoudt. Tetouan is gewoon een mooie plek met zon , zee en strand waar veel Marokkanen uit Europa naartoe gaan, maar dat maakt de stad geen jetset stad.

  Jetset steden zijn steden zoals Marbella , Saint Tropez.
  Er is 1 jetsetstad in Marokko en dat is Marrakech , waar superveel modeontwerpers, topmodels , Engelse/Franse/Amerikaanse celebrities etc een huis hebben.

 7. Mostafa
  04 september 2009 om 11:39 uur.

  Met een ezel doe je zo iets?
  Ik zie alleen maar ezels!
  Jij ziet iets anders?

Plaats je reactie