MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wilders ontmaskerd!

02 september 2009 | in Politiek | 32 Reacties

PVV-leider Geert Wilders is van Indische afkomst. Hij heeft zijn haar geblondeerd om dat te verhullen. Dat schrijft de antropologe Lizzy van Leeuwen in het weekblad De Groene Amsterdammer.

Wilders’ grootmoeder van moederskant komt uit een joods-Indische familie met de naam Meijer.

Haar man, Wilders’ opa, diende niet als militair in Nederlands-Indië, zoals Wilders zelf heeft verklaard, maar als ambtenaar, blijkt uit archiefstukken volgens Nu.nl.

Wilders’ grootvader werd tijdens verlof in Nederland in 1934 ontslagen. Wegens geldgebrek konden hij en zijn gezin niet terug naar Indië.

Volgens Van Leeuwen zijn Wilders’ standpunten rechtstreeks terug te voeren op zijn familiegeschiedenis.

Zijn anti-islamitische opstelling en zijn ‘extreme patriottisme’ deelt Wilders met veel andere politici van Indische afkomst, en ook met de nationaal-socialistische NSB, die in Nederlands-Indië in de jaren dertig heel populair was, schrijft Nu.nl.

Wilders’ geblondeerde haar dient volgens Van Leeuwen om zijn afkomst te verhullen.

“Het is een geniale ingeving van Wilders geweest om zijn donkere haar op te bleken. Dat is blijkbaar alles wat in Nederland nodig is om Indo-af te zijn en als ‘de man uit Venlo’ de politieke arena te betreden.”

Wilders:

Er zijn 32 reacties

 1. hahahhaha
  02 september 2009 om 05:13 uur.

  had ik dan anders verwacht VAN DAT ZIELIG VENTJE, HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAH

 2. Azidan
  02 september 2009 om 11:19 uur.

  hahah grappig Apu Wilders

 3. naf
  03 september 2009 om 10:43 uur.

  hahahaha kijk die jood nou echt triets en dan vinden ze het gek dat ie islamieten haat. En idd zijn afkomst verbergen als buitenlander hahahaha met zn blonde plukkie wat zielig eigelijk en triets dat je uberhaupt niet trots kan zijn op je afkomst en denkt dat ie een pure hollander is wat een afgang..ahahahaha wat ben jij zielig Wilders.

 4. reinier
  03 september 2009 om 11:52 uur.

  En ??? is dat verboden.
  Ik heb ook een beetje Joods bloed.
  Zijn wij niet allemaal gewoon MENSEN.

 5. tarik
  03 september 2009 om 05:54 uur.

  hahahahaha al die jaren deed hij nep hem haar is dus nep hahahahahaha arme baby

 6. khalid f
  04 september 2009 om 01:22 uur.

  hahoehahoehahoe
  j eh balhaar echt n zielige trieste mothefuckertje
  is dat zeg,hij moet zichzelf inj n gayclub gooin
  tfoe jen3el kehben jemmes ,de grootste landverrader
  die er bestaat,gewoon ZIELIG,gadverdamme TFOEEEe!!

 7. naf
  04 september 2009 om 12:38 uur.

  @Reinier

  Je weet toch wel dat hij iets tegen islamieten heeft nu weet ik waarom hij er wat tegen heeft meneer is gewoon een jood. Ik zeg niet dat alle joden hetzelfde zijn maar hoe hij de islamieten behandeld heeft en wat hij allemaal niet zegt over islamieten gaat toch wel een beetje te ver. Wat ik wil meegeven over het algemeen kunnen islamieten en joden elkaar niet uitstaan kijk maar naar het middenoosten wat er allemaal gebeurd en Wilders probeert het hier in nederland ook op die manier. Ik begrijp niet dat nederland zo dom is om iemand als Wilders in de politiek te plaatsen. Hij is duidelijk een rasict en verbergt op die manier zijn eigen identiteit. Ja nu is het duidelijk waarom. En het grappige en zielige is dat hij zn haar verft om zijn buitenlandse looks te verbergen. Triest dat je niet trots bent dat je kan laten zien waar je roots liggen wat is daar mis mee. Maar ondertussen de islamieten zwart maken daar is hei een kei in..maar weet je zo een persoon als wilders is niet meer als zwak heb er geen woorden voor. Je eigen identiteit verbergen hahahahah zielig hoor en dan de man met macht komen uithangen tering zeg wat een trieste vent.

 8. frans
  04 september 2009 om 11:55 uur.

  Die jood word wel jullie ondergang ( lolllllllllllll)

 9. hanane
  05 september 2009 om 09:23 uur.

  Frans denk je nou echt dat hij ons hier weg krijgt! We zijn hier en we gaan nergens heen. Dus wacht nog maar even met feestvieren!! (nog grotere lol)

 10. abdars
  05 september 2009 om 10:50 uur.

  We zullen zien Fanske.
  Als wij ergens in bijten laten we noooooooooooooooooit los.

 11. Charif
  05 september 2009 om 11:21 uur.

  Nee Frans…..

  Jij leeft net als die ontplofte verfbol in een ilusie en een fantasiewereld.

  Wordt wakker kerel neem een slok koffie of drink wat redbull, mischien ontwaak je dan wel uit die droom……….heb zo een medelijden met je.

  NIEMAND IN LEVENDE LIJVE ZORGT ERVOOR DAT ONZE ONDERGANG KOMT, DAAR ZIJN WIJ TE STERK VOOR!!

  Get al life loser………………..

  Charif

 12. peter = de naam
  05 september 2009 om 06:55 uur.

  Ik zou eerder wilen stellen dat de schrijfster ontmaskerd is als een waardeloze prutser die een stuk broddelwerk levert.

  Het antroploloog vrouwtje stelt dat Wilders ideeen rechtstreeks komen door zijn familieachtergronden en suggereert verder dat de NSB daar invloed op heeft gehad.

  Zonder te spreken met Wilders en zonder bewijs durft ze dit neer te schrijven. Het komt neer op demoniseren en proberen Wilders in een bepaald daglicht te zetten.

  Als zij het niet eens met Wilders is, dat mag. Maar dan wel bij de feiten houden. En niet een verklaring zoeken voor Wilders motieven en drijfveer door er maar de NSB en de Tweede Wereldoorlog bij te halen. Van een wetenschapper mag je gedegen onderzoek verwachten, maar niet dit prutswerk.

 13. Ellen
  05 september 2009 om 08:17 uur.

  Wat nu wel blijkt is dat velen (ook niet joden) wilders aanhangers zijn, dat is het ergste natuurlijk.

 14. Leyla
  05 september 2009 om 08:17 uur.

  hallo allemaal,
  er is net een nieuwe documentaire gemaakt door Marco de Vries waarin hij naar Israel is getrokken, het blijkt dat Wilders op 17 jarige leeftijd in Israel heeft gewoond , Op BEZET Palestijnsgebeid trouwens, en dat hij daar zijn afkeer voor de palestijnen (moslims) ontwikkelde. Deze verklaring voor zijn moslimhaat is veel meer onderbouwd. Hij is trouwens nog steeds openlijk erg pro Israelisch, vandaar dus dat hij moslims niet kan hebben. Moslims zijn tegen de Israelische bezetting en het schenden van de mensenrechten van Palestijnen.

  zo dus, onze zionistische bezetter haat moslims, wat een wonder, niet dus.

  groeten

 15. Xander
  06 september 2009 om 05:58 uur.

  dat is inderdaad een betere verklaring Leyla…

  Israel steunen en overeenkomen met moslims gaan niet samen.

  Israel steunen en liefhebben, en moslims haten gaan perfect samen.

 16. Charif
  06 september 2009 om 08:27 uur.

  peter

  Jij bent ook erg goed in het plaatsen van mensen in een bepaald daglicht zonder feiten en bewijzen te leveren….

  Dus niet oordelen over anderen mensen maar ontwikkel en verbeter eerst jezelf voordat je andere prutsers vindt.

  Charif

 17. de heer moslim
  07 september 2009 om 01:39 uur.

  niemand moet hem iets aandoen dat is gewoonweg zwak maar het is gewoon kwestie van afwachten zo iemand gaat op een keer keihard op zijn bek zakt uiteindelijk naar de afgang geloof mij. joden zijn slim dat is so ze beheersen de hele politiek en economie van de wereld en jaa het is een joods complot vies politiek spelletje waarbij ze wilders goed hebben gehersensspoeld zoals joden bij elkaar doen zodat ze een linie volgen. joden zien ons als bedreiging want hun weten de waarheid alleen willen en zullen hun nooit toegeven. we hebben een schoon en eervolle en respectable en vreedzame geloof waar ons wordt verteld andere geloven te respecteren en dan komt een hond als wilders ons beledigen en denken dat hij in nederland minister kan worden ik kan erom lachen hij kan zeker geen regering vormen en dit land heeft allochtonen nodig waaronder vele moslims zijn marokkanen en turken hebben dit land opgebouwd ( economie ) samen met de nederlandse samenleving . en als we willen kunnen we het ook afbreken wilders de hond !

 18. Fouad
  07 september 2009 om 02:25 uur.

  ******************ATTENTIE ALLE ISLAM HATERS**********************

  Quran (61:9)

  It is He Who has sent His Messenger withe Guidance and Religion of Truth, thath he may proclaim it over all religion, even though the Pagans may detest (it).

 19. naf
  07 september 2009 om 10:51 uur.

  @ FRANS

  Je moeder met je die jood wordt onze ondergang in je dromen maar werkelijkheid we eten jou en de aanhangers van Wilders rauw op als het moet. Jullie kunnen met raketten komen wij komen alleen met stenen en nog maken we die fucking joden af. vergeet ook niet dat de meeste mensen in geheel de wereld moslims zijn dus kom maar op idioot we begraven jou en mensen zoals Wilders levend we eten jullie rauw op als het moet en dit allemaal voor ons geloof de ISLAM dus!! voortaan je grote bek houden want mensen zoals Wilders verdienen het om levend begraven te worden!

 20. naf
  07 september 2009 om 10:55 uur.

  @ FRANS

  Wij zijn te sterk voor jullie alles draait om macht jullie zijn miljoenen kwijt kijk maar naar het middenoosten maar wij islamieten baren genoeg kinderen zo blijven we ook in de meerderheid en nog kunnen jullie met wapens, bommen komen vandaar de crisis nu he lekker voor jullie nog is het jullie niet gelukt dus laat maar komen wij strijden wel tot de dood en we laten genoeg kinderen achter die gehakt van jullie zullen maken “è!éç!”@& racisten allemaal verdienen de dood!!

 21. jeetje
  09 september 2009 om 03:05 uur.

  Peter = de naam…

  Ik denk als het waar is wat jij zegt dan heeft ze niks anders gedaan dan wat Wilders over de Moslims altijd zegt, doet en schreeuwt 🙂

  Jouw woorden:

  Zonder te spreken met Wilders en zonder bewijs durft ze dit neer te schrijven. Het komt neer op demoniseren en proberen Wilders in een bepaald daglicht te zetten. Dit is wat volgens jou de schrijftser heeft gedaan….

  Dit is wat Wilders doet:

  Zonder te spreken met Moslims en zonder bewijs durft hij van alles te schrijven, roepen verfilmen en noem maar op. Het komt neer op demoniseren en proberen Moslims in een bepaald daglicht te zetten.

  En Frans, Sinds de Islam er is, is er altijd wel iemand geweest die dacht dat ie er een einde aan kon maken.. maar helaas de Islam wordt alleen maar groter. Van deze tijd is het Wilders die het probeert en morgen staat er weer iemand anders op.. Jullie realiseren altijd te laat.. Als je dr maar in blijft geloven heh Fransje

 22. Scoof
  09 september 2009 om 03:12 uur.

  Bijzonder, onthullend en verhelderend verhaal en idem foto’s.

 23. peter = de naam
  09 september 2009 om 11:19 uur.

  @Jeetje. Van Wilders is het bekend dat hij ongenuanceerd als een olifant door de porseleinkast kan denderen. PVV/Wilders is trouwens meer dan alleen de islam. Er staan in het partijprogamma ook goede punten.

  Van een wetenschapper die een flutstuk schrijft, zou je mogen verwachten dat zij zich boven het nivo stelt waarop soms word geacteerd in de politiek. Namelijk reageren op de waan van de dag. Een wetenschapper zou onderzoek en conclusies trekken op een gedegen en verantwoorde manier moeten doen. En niet allerlei onzinnige conclusies over afkomst en niet ter zake doende punten moeten benoemen.

 24. Charif
  10 september 2009 om 12:40 uur.

  JEETJE…..

  Je had het niet beter kunnen uitleggen….helaas is het snappen voor vele nog erg moeilijk omdat de waarheid altijd hard aankomt en daarom als ongeloofwaadig wordt geacht.

  Charif

 25. Jeetje
  11 september 2009 om 01:15 uur.

  Peter = de naam…

  Ik ga er toch even op in…

  Het VOORNAAMSTE programmapunt van de Partij voor de Vrijheid is het tegengaan van de vermeende islamisering van Nederland en in verband daarmee de immigratie van moslims. Daarnaast bepleit de partij lagere belastingen en minder overheidsingrijpen. Verder is Wilders van mening dat bepaalde grondrechten tijdelijk of voorgoed moeten worden beperkt ter bescherming van de Nederlandse nationale identiteit en veiligheid. Zo wil de partij artikel 1 van de Grondwet afschaffen, waarin staat dat iedereen in Nederland gelijk is en behandeld moet worden, en vervangen door een ander artikel waarin de joods-christelijke en humanistische traditie en cultuur van Nederland als dominante cultuur wordt vastgelegd.

  Volgens Van Leeuwen zijn Wilders’ standpunten rechtstreeks terug te voeren op zijn familiegeschiedenis.
  En als je zijn familie geschiedenis wat dus nu bekend is naast zijn standpunten in het politiek legt.. dan hoef je niet zo slim te zijn om zelf ook deze conclusie te trekken.. Daar is waar deze antropologe over spreekt en niet over zijn andere standpunten in het politiek waar jij het over hebt. Dat heeft even niks maar ook weer alles te maken met elkaar..

  Natuurlijk heeft hij andere punten.. anders zou het wel erg opvallen met onze ongenuanceerd als een olifant door de porseleinkast kan denderen (jouw woorden).

 26. zonnetje
  11 september 2009 om 04:19 uur.

  Nou die antrapologe mag ook beweren wat ze wil, doet wilders ook over de
  moslim, hij mag wel en iemand anders niet. Maar wel verklaarbaar waarom wilders moslims haat, maar moslims kennende omdat ik er zelf een ben, het kan ons echt niet schelen, hij doet maar, blaffende honden bijten niet, en moslims krijg je echt niet klein, desnoods geef ik mijn ziel voor de islam.

  Die punten in zijn programma zijn alleen camouflage, het enigste wat bij wilders afspeelt is haat en nog eens haat. Hij zal echt niets voor Nederland betekenen. Hij is gewoon een acteur, maar hij acteert slecht en verdwijnt tenslotte van het beeld. NIEMAND KRIJGT DE ISLAM KLEIN, DE ISLAM BESTAAT AL MEER DAN 1400 JAAR en wilders bestaat maar een paar jaar!!!!!!

 27. moena
  11 september 2009 om 11:37 uur.

  he peter misschien wil die schrijfster wel met hem praten, maar zoals je weet wilders loopt altijd met ze kudde weg wanneer echt gediscuseerd wordt, bang dat hij geen weer woord heeft wanneer het echt op aankomt. hij zegt alleen wat nederlanders willen horen dan loopt hij weg, het gaat hem niet om nederland hij gebruikt nederlanders om ze doel te bereiken dus middenoosten isreal daar ligt zijn hart hij reist veel naar Isreal en Amerika en daar vergaderd hij ook alleen met joods Amerikanen En niet met geimigreerde nederlanders die ook in canada zitten met hun schotels in hun tuin. Maar jullie moeten geloven wat jullie willen geloven, jullie worden toch altijd gebruikt zelfs door jullie eigen broeders europeannen,kijk klein kikker landje maar was rijk en had keiharde gulden waar jullie voorouders zijn gestorven om eigen identiteiten en grens alles is weg (één Europa één munt) dit is het resultaat Euro munt is jullie ondergang geworden jullie zijn leeg gezogen door jullie eigen broeders en wacht maar tot die oostblok gaat uitbereiden en Frans dan gaan we zien wiens ondergang wie word. die handje vol marokannen waar jullie over klachen zal daar bij niks bij voorstellen heb je niks van geschiedenis geleerd Frans de moffen ondergang was heel Europa ondergang .

 28. Henk el Makhloufi
  12 september 2009 om 09:37 uur.

  Moena,
  Welke kudde ?

 29. Charif
  14 september 2009 om 12:25 uur.

  Moena,

  Zonde van je energie om je aandacht te verspillen aan die mensen die in hun eigen wereld leven en als kuddevolk achter een persoon aanlopen.

  Ze leven in hun eigen fantasiewereld. Gun ze dat zou ik zeggen anders gaat het straks nog slecht met ze als ze ontdekken dat ze om de tuin geleid worden.

  Charif

 30. moena
  03 oktober 2009 om 10:28 uur.

  kijk naar zijn uitgroei, mijn god potje blonde verf zal door hem alleen maar duurder worden in deze crisis want die indo mensen hebben giet zwarte haar groeit als kolen niet te veel pokon gebruiken wilders dat is in je nadeel wilders, zo verraden je zwarte haren je snel en zo kunnen je blanke blonde stemmers snel in de steek laten als ze dat zien kijk je uit. En trouwens had hij het over hoofdoeken die de straatbeeld verpesten wat doet waterstofperoxide die hij gebruikt met het milieu dan, hij is één al vervuiling, mijn god wat is er met de wereld gebeurt hoe raar hoe beter hoe psygisch hoe meer extreem ophef om niks hoe haatdragend en haatzaaiend hoe beter normaal mensen bestaan niet meer want als je normaal bent ben je niet meer normaal kun jullie het nog volgen ikke niet meer.. één ding moet jullie onthouden wie haat zaait moet het oogsten.

 31. MADLOG | islamieten leiden seksueel dubbelleven mag dit?
  28 oktober 2009 om 07:41 uur.

  […] Maghreb Magazine » Wilders ontmaskerd! […]

 32. hanantje
  08 december 2010 om 11:33 uur.

  Mensen, jan maat was er, pim fortuyn was er en die zijn er niet meer.
  Al die mensen die op deze manier zichzelf uitspreken, komen heel gauw van een koude kermis thuis.
  Deze man weet niet eens waar hij aan begint, en als er hier in Nederland aanslagen worden gepleegd, is hij daar verantwoordelijk voor.
  Hoofddoeken niet maar keppeltjes wel. Moskeen niet maar synagogen wel.
  In Marokko hebben we ze allemaal staan en er is geen oorlog of iets.
  En deze man wil de Nederlandse cultuur en de Moslim cultuur hier tegen elkaar uitspelen, walgelijk.
  Vraag of hij met Marokanen om de tafel wil zitten, hij poept in zijn broek.
  Net als die Ayaan Hirsi Ali, haar zijn dingen overkomen in haar land maar ze heeft het over Marokanen ineens. Gaat helemaal nergens over.
  Maar Wilders, als je dit leest, als hier ooit een aanslag in Nederland wordt gepleegd, ben jij verantwoordelijk. Er leven heel veel mensen in Nederland maar omdat jij een hekel hebt aan een bepaald volk, zet jij heel veel onschuldige mensenlevens op het spel. Denk daar over na, sukkeltje.
  Want je bent niks meer dan een rat, die haat zaait en hoopt dat er genoeg blinde mensen zijn die jou volgen.
  Allah oe Akbar!

Plaats je reactie